lanzatotaal-raamdecoratie-bt
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Rolluiken meer dan alleen zonweringrolluiken-den-haag

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude, warmte, licht en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.

Kwaliteit

LanzaTotaal garandeert rolluiken van top kwaliteit met een lange levensduur. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op onze rolluiken geen invloed hebben.

Vormgeving

LanzaTotaal levert rolluiken in diverse kleuren en maten. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid geboden uw keuze aan te passen aan uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van uw woning of bedrijfspand.

Isolatie

Onze rolluiken zijn geruisloos uit en in te rollen. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning of bedrijfspand. 

Ge├»nteresseerd in onze rolluiken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Een ander soort zonwering?

Bent u benieuwd naar onze andere zonweringen? Bekijk dan onze pagina: Zonwering.